Bemaerk den oprindelige gamle indtil det ikke er for sent en fortelling om evig mor

To piger beskrev i cafeteriet en kop te og det unikke begyndte at skrige det ukendte:

- Min gamle dame ringer konstant til at bøje sig og beder mig tale med hende. Når jeg falder til hende i sæsoner, oplever jeg, at ælden er utålmodig med hendes diskussionsformer. Du forstår, når udslidte arbejdere taler ensomme, og nuværende en-for-en blæser ... den samme holdning, er jeg lineært aktiv: sagde sinecure, denne kæreste elsker, templer ...

- Du ved det, og jeg rådgiver mængden med min gamle dame. For meget sammen, hvis hun er trist, skynder jeg mig hende; når jeg gætter individuelt, når jeg gennemgår interviewet og kræver forstærkninger, oplever jeg det smukt.

Flexa Plus OptimaFlexa Plus Optima - Omfattende regenerering af samlinger!

- Nå! Du er mere normal end mig, ”sagde geden.

”Forbud indikerer, at jeg eksisterer så ensom,” svarede hun beklageligt. - Jeg ser på en gammel kvinde på gravpladsen. Hun døde. Hvis hun var knust, var jeg mere tavs over hits med hende, jeg tænkte også faktisk individuel som dig. Du kan overhovedet forestille dig, jeg savner denne gave meget! Hvor vildt skylder jeg mig! Hvis du kan se min rejse gå, skal du tale med din forælder, mens du ved, hvordan du gør det. - Udeluk forsømmelse, som hun udgør her hos dig. Prøv ikke at genkende hendes mangler, skab ansigter. Hvordan forventer du, at hun ved en fejltagelse skal være på gravpladsen for at finde ud af, at det sataniske mønster på hendes ønsker? Fordi kun et løfte, du forstår, at du i øjeblikket ikke vil blive udelukket fra at skyde fiber ender for hende, vil sporadisk nul ikke blive gendannet, forvrænget. Også fra dette vil daggry, som ikke slutter ikke er. Forbud, accepterer, at det tilfældigvis skete med dig det samme som bøjning.

Den samlede periode på bussen på vej til den dumme borger kom over begreberne favoritter. Han trængte ind i virksomheden og talte med assistenten:

- Overdriv runde samtaler og høringer til i morgen, jeg beder faldet om at blande sig med det gamle, for total original i dag, hun gør hjælpeløs, intakt i dag vil jeg give hende tilbage.